Glitter Tinsels Pearl

Artikel 8 van 18
€ 4,95 (inclusief btw)

Glitter Tinsels 

Leave a little "Sparkle"
Glitter Tinsels zijn prachtige mooie dunne glitter draadjes die je tijdelijk vastknoopt in het haar voor een "shiny" look. Super leuk voor b.v. een festival, avondje uit, halloween, carnaval, dansoptreden, schoolfeest en of Kerstdiner.... Kortom voor vele gelegenheden!

Als je de tinsels op de juiste manier in het haar knoopt kunnen ze tot wel 6 weken blijven zitten.
Voor een "subtiele" look gebruik je 1 draadje, wil je meer "sparkle" dan kun je 3 a 5 strengen tegelijk in het haar knopen.
De glittertinsels zijn maar liefst 120 cm lang! 
Je maakt de tinsels eenvoudig op maat door ze aan de onderzijde af te knippen.


How to use >>
Door de glitter extention in het haar te knopen met een zogenoemd "schuifknoopje" blijven ze het beste zitten. Omdat de draadjes dun zijn heb je maar een heel klein plukje haar nodig (tussen de 4 en 8 haren) om de tinsel mee vast te knopen. Je plaats het haar tussen het schuifknoopje van de tinsel en trekt deze dan aan, daarna maak je nog een klein knoopje met het eigen haar én de tinsel. Voor het mooiste resultaat plaats je de tinsels zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid.

How to use >> Microrings
Ben je niet zo een "knoper" dan kun je de tinsels ook met een microring (knijpkraaltje) in het haar bevestigen. Dit gaat op dezelfde manier als bij de feathers of Charms. Je hebt hiervoor micro rings (knijp kraaltjes) nodig een lus om het haar én de tinsles door de kraal te rijgen en een tangetje (uit de schuur) om de kraal dicht te knijpen. Dit is optioneel bij te bestellen.How To Clip-Inn >>
Wil je de tinsels liever niet "vast"in het haar? dan kun je ze eenvoudig aan een clip-in (speldje) of elastiek bevestigen!

    

Optioneel bij te bestellen als je de tinsles met een microring of speldje wil vastzetten:

  • Microrings 25 stuks
  • Clip-Inn speldje
  • Microring lus
  • Set tang en microring lus (heb je zelf nog een tangetje?  kies dan alleen de lus)


Alle details op een rijtje:
Aantal: +/- 100 stuks
Lengte: +/- 120 cm

© 2012 - 2024 Elastiekjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel